top of page

Tlorisi

Prostorno dvosobno stanovanje z balkonom

​​
60,05m2 + 1,52m2

 

Lepo, zelo svetlo stanovanje, s pogledom direktno na Ljubljanico in tudi proti ljubljanski katedrali. Posebnost stanovanja so strešna okna z električnimi zunanjimi senčili in odpiranjem na daljinsko upravljanje/ali urnik - okna se v primeru dežja tudi samodejno zaprejo.

 

Prostorno stanovanje ima 60,05m2 bivalnih površin (spalnica, kopalnica, dnevna soba, kuhinja in jedilnica) ter 1,52m2 balkona.

 

Več informacij....

Duplex z veliko teraso

 

114,46m2 + 14,35m2

 

Prostorno in luksuzno duplex stanovanje s pogledom na Ljubljanico in Ljubljanski grad. Bivalni del zajema 114,46 m2 in ima eno spalnico, dve kopalnici, delovni kotiček, možnost dodatne manjše spalnice in veliko sončno teraso (14,35m2).

 

Posebnost je, da je stanovanje tipa duplex - v dveh etažah, predvidena je "otočna" kuhinja, kopalna kad in tuš, možnost naknadne vgradnje kamina. Za prihranek energije pri ogrevanju in hlajenju pa je vgrajen tudi rekuperator zraka.

 

Več informacij....

Manjše dvosobno stanovanje z balkonom

 

37,47m2 + 4,77m2, PRODANO!

​​
Najmanjše od treh stanovanj, s čimer je tudi najdostopnejše. Pogled na Ljubljanico in proti Šuštarskemu mostu iz spalnice.

 

Posebnost pa je kopalnica z velikim pohodnim tušem in svetlobnim jaškom z dnevno svetlobo ter spalnica z "walk-in" garderobo. Bivalni del stanovanja zajema 37,47m2, balkon oziroma manjša terasa ima 4,77m2.

 

Več informacij....

 

bottom of page