top of page

Prostorno dvosobno stanovanje z balkonom

60,05m2 + 1,52m2

Lepo, zelo svetlo stanovanje, s pogledom direktno na Ljubljanico in tudi proti ljubljanski katedrali. Posebnost stanovanja so strešna okna z električnimi zunanjimi senčili in odpiranjem na daljinsko upravljanje/ali urnik - okna se v primeru dežja tudi samodejno zaprejo. Prostorno stanovanje ima 60,05m2 bivalnih površin (spalnica, kopalnica, dnevna soba, kuhinja in jedilnica) ter 1,52m2 balkona.

Celoten objekt je bil popolnoma rekonstruiran, tako statično (od temeljev do strehe), kot tudi instalacijsko in vizualno, objektu pa je bilo dodano tudi sodobno dvigalo.

Vgrajeno je že talno ogrevanje in dodatno ogrevanje ter hlajenje s sodobnimi klimatskimi napravami, ki so za optimalno delovanje predvidene v vseh prostorih stanovanja. Zasteklitev je troslojna, protihrupna z lesenimi okvirji oken, vhodna vrata v stanovanja so požarno odporna, in protivlomna. Vgrajena je predpriprava za videofon in za vgradnjo pametne instalacije, ki bo upravljala z ogrevanjem, hlajenjem, prezračevanjem, svetili. Kopalnica imaj naravno svetlobo (svetlobnik) in prezračevanje. Za dokončanje stanovanja, mora kupec le še položiti parket, keramiko in sanitarno opremo ter notranja vrata.

 

Stanovanja imajo urejeno etažno lastnino in so vključno s teraso in balkoni v celoti vpisana v zemljiško knjigo, zaradi česar je vaš nakup še toliko bolj pregleden in varen.

 

Po dogovoru s kupcem nudimo tudi možnost dokončanja na ključ.


Cena: 254.000 EUR

 

Tloris stanovanja v pdf-u.

Več informacij o posameznih stanovanjih (klik spodaj):


Stanovanje A                        Stanovanje B                           Stanovanje C

Zakaj kupiti:

  • Odlična lokacija

  • Varna investicija

  • Sodobna stanovanja v meščanski hiši

  • Popolnoma prenovljena, potresno varna stavba

  • Pogled na Ljubljanico

  • Dvigalo

  • Balkon ali terasa

bottom of page