top of page

Luksuzni duplex z veliko teraso

114,46m2 + 14,35m2

 

Prostorno in luksuzno duplex stanovanje s pogledom na Ljubljanico in Ljubljanski grad. Bivalni del zajema 114,46 m2 in ima eno spalnico, dve kopalnici, delovni kotiček, možnost dodatne manjše spalnice in veliko sončno teraso (14,35m2). Posebnost je, da je stanovanje tipa duplex - v dveh etažah, predvidena je "otočna" kuhinja, kopalna kad in tuš, možnost naknadne vgradnje kamina. Za prihranek energije pri ogrevanju in hlajenju pa je vgrajen tudi rekuperator zraka. Celoten objekt je bil popolnoma rekonstruiran, tako statično (od temeljev do strehe), kot tudi instalacijsko in vizualno, objektu pa je bilo dodano tudi sodobno dvigalo.

 

Vgrajeno je že talno ogrevanje in dodatno ogrevanje ter hlajenje s sodobnimi klimatskimi napravami, ki so za optimalno delovanje predvidene v vseh prostorih stanovanja. Zasteklitev je troslojna, protihrupna z lesenimi okvirji oken, vhodna vrata v stanovanja so požarno odporna, in protivlomna. Vgrajena je predpriprava za videofon in za vgradnjo pametne instalacije, ki bo upravljala z ogrevanjem, hlajenjem, prezračevanjem, svetili. Vse kopalnice imajo naravno svetlobo (okno ali svetlobnik) in prezračevanje. Za dokončanje stanovanja, mora kupec le še položiti parket, keramiko in sanitarno opremo ter notranja vrata.

Stanovanja imajo urejeno etažno lastnino in so vključno s teraso in balkoni v celoti vpisana v zemljiško knjigo, zaradi česar je vaš nakup še toliko bolj pregleden in varen.

 

Po dogovoru s kupcem nudimo tudi možnost dokončanja na ključ.

 

Cena: 499.000 EUR

 

Tloris stanovanja v pdf-u.

 

Več informacij o posameznih stanovanjih (klik spodaj):


Stanovanje A                        Stanovanje B                           Stanovanje C

Zakaj kupiti:

  • Odlična lokacija

  • Varna investicija

  • Sodobna stanovanja v meščanski hiši

  • Popolnoma prenovljena, potresno varna stavba

  • Pogled na Ljubljanico

  • Dvigalo

  • Balkon ali terasa

bottom of page