top of page

Manjše dvosobno stanovanje z balkonom

37,47m2 + 4,77m2, stanovanje je prodano!

 

Najmanjše od treh stanovanj, s čimer je tudi najdostopnejše. Pogled na Ljubljanico in proti Šuštarskemu mostu iz spalnice. Posebnost pa je kopalnica z velikim pohodnim tušem in svetlobnim jaškom z dnevno svetlobo ter spalnica z "walk-in" garderobo. Bivalni del stanovanja zajema 37,47m2, balkon oziroma manjša terasa ima 4,77m2.

 

Celoten objekt je bil popolnoma rekonstruiran, tako statično (od temeljev do strehe), kot tudi instalacijsko in vizualno, objektu pa je bilo dodano tudi sodobno dvigalo. Vsa stanovanja se bo dokončalo z izbranimi vrhunskimi materiali po želji kupca.

 

Vgrajeno je že talno ogrevanje in dodatno ogrevanje ter hlajenje s sodobnimi klimatskimi napravami, ki so za optimalno delovanje predvidene v vseh prostorih stanovanja. Zasteklitev je troslojna, protihrupna z lesenimi okvirji oken, vhodna vrata v stanovanja so požarno odporna, in protivlomna. Vgrajena je predpriprava za videofon in za vgradnjo pametne instalacije, ki bo upravljala z ogrevanjem, hlajenjem, prezračevanjem, svetili. Kopalnica imaj naravno svetlobo (svetlobnik) in prezračevanje. Za dokončanje stanovanja, mora kupec le še položiti parket, keramiko in sanitarno opremo ter notranja vrata.

 

Stanovanja imajo urejeno etažno lastnino in so vključno s teraso in balkoni v celoti vpisana v zemljiško knjigo, zaradi česar je vaš nakup še toliko bolj pregleden in varen.

 

Po dogovoru s kupcem nudimo tudi možnost dokončanja na ključ.

 

Cena: 169.000 EUR PRODANO!

 

Tloris stanovanja v pdf-u.

 

Več informacij o posameznih stanovanjih (klik spodaj):


Stanovanje A                        Stanovanje B                           Stanovanje C

Zakaj kupiti:

  • Odlična lokacija

  • Varna investicija

  • Sodobna stanovanja v meščanski hiši

  • Popolnoma prenovljena, potresno varna stavba

  • Pogled na Ljubljanico

  • Dvigalo

  • Balkon ali terasa

bottom of page