Tlorisi

Tloris pritljičja

​​
V pritličju se nahajajo tri sodobno zasnovana stanovanja, s pokrito teraso in atrijem. Stanovanja imajo prostorno spalnico, kopalnico z velikim tušem, svetli dnevni prostor z jedilnico, kuhinjo in dnevno sobo. Vsi prostori imajo visoke stropove, ki nudijo prijetno bivanje. Prav tako imajo stanovanja v pritličju pokrito zunanjo teraso ter lastni atrij.

 

Vsakemu stanovanju pripada tudi zunanja shramba v pritličju, ter pokrito zunanje parkirno mesto.

Tloris nadstropja

​​
V nadstropju se prav tako nahajajo tri sodobno zasnovana stanovanja z dvo višinskimi stropovi in veliko dnevne svetlobe. Stanovanja imajo prostorno spalnico, kopalnico z velikim tušem, svetli dnevni prostor z jedilnico, kuhinjo in dnevno sobo. Stanovanja imajo delno pokrito zunanjo teraso, s prečudovitim razgledom proti morju.

 

Končni kupcec si lahko po želji montažno uredi dvovišinski prostor, saj zgornji del mansarde nudi prostor za dodatno spalnico, kopalnico in galerijo.

 

Vsakemu stanovanju pripada tudi zunanja shramba v pritličju, ter pokrito zunanje parkirno mesto.

Prerez objekta

​​
Objekt je zasnovan v treh etažah. Pritličje, prvo nadstropje ter mansarda.

Ultimo invest d.o.o. info@ultimoinvest.com / +386 41 659 700 / © 2013 www.ultimoinvest.com

 

Vse informacije in slike na spletni strani so izključno informativne narave in lahko odstopajo od dejanskega stanja. Ultimo invest d.o.o. ne prevzema nobenih pravnih obveznosti in odgovornosti, ki bi nastale kot posledica ogleda omenjenih strani.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now