top of page

Lokacija

Seča, Portorož, Slovenija
 
 
Zemljišče se nahaja v objemu oljčnih nasadov, ob zelenem pasu in s prekrasnimi pogledi proti morju, solinami ter obali.
 
Ravno prav oddaljeno zemljišče od vsakodnevnega vrveža, ima obenem zagotovljen hitri dostop do pomembnih infrastruktur (avtobus, trgovina, šola, vrtec, pošta, banka), saj je od centra Lucije oddaljeno le 1km.
Portorož
(oddaljen le 2km)

​​
Je obmorski kraj, ki leži v srcu Evrope. Tu se prepletajo različne kulture, glasba, narava, gastronomski užitki in pestra zgodovinska preteklost.  

Danes je Portorož priljubljen kraj tako za delo, kot za oddih in zabavo. O tem priča množica udobnih hotelov z modernimi bazeni, pestra ponudba restavracij, igralnic in različne prireditve, ki privabljajo obiskovalce.

 

Portorož je tudi priljubljeno kongresno središče. Številne seminarske in kongresne dvorane, ki lahko sprejmejo tudi do 1.500 gostov, so prizorišče pomembnih domačih in mednarodnih srečanj.

Sečoveljske soline

(oddaljenost manj kot 1km)

​​

Na slovenski obali se razprostira eden najlepših naravnih in kulturnih biserov Slovenije, Krajinski park Sečoveljske soline. Tu v sožitju človeka in narave domuje že stoletja stara tradicija pridelave soli, ki je od srednjega veka pa do danes ustvarila in ohranila edinstveno solinarsko pokrajino.

 

Krajinski park in kulturni spomenik Sečoveljske soline, še danes ostaja kot delujoča panoga na 700 hektarjih delujočih solinarskih polj.

 

Na predelu starih, zapuščenih solin se nahaja solinarski muzej, sprehajalne in kolesarske poti, trgovina kot tudi Thalasso Spa dobrega počutja.

 

Aktivnosti

​​
Slovenska obala vam ponuja neskončno možnosti za rekreacijo in sprostitev, kot tudi enkratno izhodiščno točko za nepozabne izlete, zabavo ter gastronomske užitke.

 

 

bottom of page